CONSTANTA

Zilnic orele: 10.00 – 20.00

+40 732 268 580

ioana.trofimov@gmail.com

Ce va oferim?

Ne place sa fim cei mai buni!

Cu vechime in acest domeniu, echipa „Organizare Evenimente Constanta” va sta la dispozitie cu un set complet de servicii pentru orice tip de eveniment. Pentru noi, organizarea evenimentului dumneavoastra reprezinta mai mult decat o profesie : ESTE O PASIUNE!

„E o bucurie mai presus de toate – ziua in care visul la care abia indrazneam sa gândesc se implineste. In jur e numai fericire, speranta si certitudine. Astazi incepem sa cladim impreuna o viata – mai frumoasa decat orice am fi putut fiecare in parte”  spunea in vremuri de demult Pam Brown.

„Organizare Evenimente Constanta” se remarca prin calitatea serviciilor oferite clientilor si prin profesionalismul cu care  abordeaza fiecare situatie in parte.Avem responsabilitatea de a ne asigura ca un eveniment organizat de noi va fi personalizat si planificat de la inceput si pana la sfarsit pentru a va face fericiti. Luam in calcul fiecare aspect de care e nevoie sa avem grija, de la cele mai evidente si pana la cele mai fine detalii, pentru ca satisfactia dumneavoastra sa fie deplina. In plus, incercam sa va punem la dispozitie cele mai bune oferte raport calitate – pret!

Cine suntem?

Echipa noastra

Ioana

Managing Director

Alex

Managing Director